Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani sunt invitați la preselecția pentru cursuri gratuite de patinaj organizate de către Patinoarul Țiriac-Telekom Arena în colaborare cu Fundația Ion Țiriac. Cursurile se vor finaliza prin încadrarea celor mai buni jucători în echipele de juniori profesioniști în hochei, susținute de partenerii Allianz-Țiriac, Skoda și Simona Halep.

Data selecției: Sâmbătă, 14 Octombrie 2017
Locația: Patinoarul Țiriac-Telekom Arena – Strada Drumul Gării Odăi, Otopeni

Înscrierile se pot realiza prin e-mail la adresa selectiepatinaj@fundatiaiontiriac.ro sau telefonic la numărul 0786 911 111 până marți, 10 octombrie 2017, în limita celor 100 de locuri disponibile.

Pentru înscrieri, vă rugăm să transmiteți următoarele informații: numele și prenumele copilului; data nașterii; adresa de domiciliu; numele, prenumele, telefonul și emailul părintelui/reprezentantului legal și dacă se dorește accesarea transportului gratuit.

Vă rugăm ca la selecție să prezentați formularul de înscriere completat. Acesta poate fi descărcat de mai jos sau poate fi ridicat de la recepția patinoarului Țiriac-Telekom Arena.

Descarcă formularul de înscriere

Pentru facilitarea accesului, asigurăm transport gratuit participanților la selecție și la cursuri pe traseul Bd. Aviatorilor, București – Țiriac – Telekom Arena, Otopeni și retur.

Programul selecției

Grupa 3-5 ani: ora 10:00
Transport gratuit:
— ora 09:15 plecare stația City Tour Charles de Gaulle
— ora 9:25 stația RATB Piața Presei Libere
— ora 10:00 sosire Patinoar Țiriac-Telekom Arena

Grupa 6-7 ani: ora 13:00
Transport gratuit:
— ora 12:20 plecare stația City Tour Charles de Gaulle
— ora 12:30 stația RATB Piața Presei Libere
— ora 13:00 sosire Patinoar Țiriac-Telekom Arena

Ulterior preselecției, cursurile vor începe de pe data de 16 octombrie 2017 și se vor desfășura de luni până vineri, în intervalul 13:00 — 15:00.