Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani sunt invitați pe data de 20 mai 2017 la preselecția pentru cursuri gratuite de patinaj, organizate de către Patinoarul Telekom Arena în colaborare cu Fundația Ion Țiriac. Cursurile se vor finaliza prin încadrarea celor mai buni jucători în echipele de juniori profesioniști în hochei.

Preselecția are loc la patinoarul Telekom Arena — Strada Drumul Gării Odăi, Otopeni, conform următorului program:
Grupa 3—5 ani: ora 10:00
Grupa 6—7 ani: ora 12:45

Înscrierile se pot realiza prin email la adresa selectiepatinaj@fundatiaiontiriac.ro până Joi, 18 mai 2017, în limita celor 100 de locuri disponibile.

Pentru înscrieri, vă rugăm să transmiteți următoarele informații: numele și prenumele copilului; data nașterii; adresa de domiciliu; numele, prenumele, telefonul și emailul părintelui/reprezentantului legal.

Vă rugăm ca la selecție să prezentați formularul de înscriere completat. Sau poate fi ridicat de la recepția patinoarului Telekom Arena.

Descarcă formularul de înscriere

Pentru facilitarea accesului, asigurăm transport gratuit participanților la selecție pe traseul Bd. Aviatorilor, București — Telekom Arena, Otopeni și retur.

Detalii suplimentare pot fi obținute la numărul 0786 911 111.

Ulterior preselecției, cursurile vor avea loc în perioada 26 mai — 15 decembrie 2017.