Patinoarul Tiriac — Telekom Arena va gazdui vineri, 15 iunie, prima editie a turneului de hochei pe gheata pentru copii Simona Halep Challenge.

Determinate de rezultatele rasunatoare ale Simonei Halep in cadrul editiei de anul acesta a Turneului de Tenis de la Roland Garros, unde aceasta si-a trecut in palmares cel mai important trofeu al carierei sale, fetele ce compun echipa de hochei pe gheata sustinuta de catre Simona au lansat provocarea la prima editie a noului turneu: Simona Halep Challenge.

Au raspuns pozitiv acestei provocari echipele din categoriile de varsta U6, U8 si U10 din cadrul a trei cluburi sportive din Bucuresti si toate echipele mixte si de baieti antrenate la Patinoarul Tiriac — Telekom Arena.

Astfel in competitia patronata de catre numarul 1 mondial, Simona Halep, vor intra vineri 15 iunie:

— U6: Skoda si Husky Bucuresti.
— U8: Simona Halep, Triumf Bucuresti, Steaua Rangers, Dedeman si Telekom.
— U10: Triumf Bucuresti, Steaua Rangers, Allianz-Tiriac si Husky Bucuresti.

Simona Halep va fi prezenta personal la deschiderea oficiala a competitiei ce ii poarta numele pentru a incuraja echipa proprie, dar si toate celelalte echipe participante in concurs.

Tot in deschiderea turneului publicul va avea sansa de a urmari evolutia demonstrativa a Selectionatei U13 a Romaniei, prezenta la eveniment la invitatia echipei de hochei Simona Halep.

Fundatia Tiriac incurajeaza performanetele Selectionatei U13 a Romaniei prin sustinerea cheltuielilor de deplasare pentru participarea la Turneul International de hochei pe gheata Pee-Wee, Quebec, Canada 2019 — una dintre cele mai importante competitii internationale ale acestui domeniu sportiv.

De asemenea, Selectionata U13 va desfasura in perioada 15—17 iunie antrenamente la Patinoarul Tiriac — Telekom Arena.

Turneul Simona Halep Challenge 2018 este deschis publicului in limita locurilor disponibile.