Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani sunt invitați sâmbătă, 13 octombrie 2018, la preselecția pentru cursuri gratuite de inițiere în patinaj, organizate de către Patinoarul Țiriac-Telekom Arena în colaborare cu Fundația Ion Țiriac. Cursurile se vor desfăsura săptămânal, de luni până vineri, în intervalele orare 13:00 – 14:00 sau 14:00 – 15:00 și au caracter gratuit.

Data selecției: sâmbătă, 13 octombrie 2018

Locatia: Patinoarul Țiriac-Telekom Arena – Str. Drumul Gării Odăi nr. 7, Otopeni

Înscrierile se pot realiza prin e-mail la adresa selectiepatinaj@fundatiaiontiriac.ro sau telefonic la numărul 0786 911 111 până marți, 9 octombrie 2018.

Pentru înscrieri, vă rugăm să transmiteți următoarele informații:

• numele și prenumele copilului; data nașterii; locatia de domiciliu;

• numele, prenumele, telefonul și emailul părintelui/reprezentantului legal și confirmarea acordului acestuia de preluare a datelor personale în scopul organizării evenimentului Selecția de inițiere în patinaj ”Ilie Năstase”

Vă rugăm, la selecție, să prezentați formularul de înscriere completat. Acesta poate fi descărcat de mai jos sau poate fi ridicat de la recepția patinoarului Țiriac-Telekom Arena.

Programul selecției:

Grupa 3-5 ani: ora 11:00

Grupa 6-7 ani: ora 12:00

Ulterior preselecției, cursurile vor începe de pe data de 15 octombrie 2018 și se vor desfășura de luni până vineri, în intervalele orare 13:00 – 14:00 sau 14:00-15:00.

Descarca formularul de înscriere de aici