Începând din 22 iunie 2019, activitatea Patinoarului Țiriac-Telekom Arena va fi suspendată, ca urmare a lucrărilor de mentenanță anuală. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă recomandăm să urmăriți site-ul pentru a fi la curent cu informațiile despre programul nostru.  

Tarifele de acces la patinoar, pentru o sesiune care durează 1 oră și 40 de minute, sunt:

 • persoane cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani – gratuit
 • persoane cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani – 15 lei (TVA inclus) / sesiune în cursul săptămânii / și 18 lei (TVA inclus) / sesiune în weekend
 • persoane cu vârsta peste 12 ani – 22 lei (TVA inclus) / sesiune în cursul săptămânii și 25 lei (TVA inclus) / sesiune în weelend

Închirierea patinelor se face contra unui cost de 10 lei (TVA inclus)/sesiune.

Ascuțirea patinelor se face contra unui cost de 15 lei (TVA inclus)/pereche.

Închirierea unei cutii de vestiar se face contra unui cost de 5 lei (TVA inclus).

Patinoarul Țiriac-Telekom Arena pune la dispoziția publicului abonamente și lecții private contra cost în vederea inițierii în patinaj, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Inițierea cuprinde mișcări de bază și se desfășoară pe 3 niveluri: începători, pregătire medie, avansați. Abonamentele și lecțiile private includ monitor, bilet de intrare la patinoar și echipament de protecție.

Cursurile se vor desfășura în zilele de sâmbătă și duminică, în intervalul 09:45 – 10:45. Un abonament este valabil 30 de zile de la data achitării.

Cursurile sunt susținute de monitorii patinoarului. Participarea este posibilă exclusiv în baza unei programări realizate la adresa de email [email protected].

Pachete disponibile:

Abonament 5 intrări

 • 5 ședințe cu durata de 50 de minute/ședința;
 • Maximum 10 persoane/instructor;
 • Cost 200 lei/persoană.

1 Ședintă

 • Durată de 50 de minute;
 • Maximum 10 persoane/ instructor;
 • 50 lei/persoană.

Lecție privată

 • O ședință cu durata de 25 de minute;
 • Cost 40 lei/ persoană;
 • Maximum 2 persoane/instructor.

Vă așteptăm cu drag!

Patinoarul Telekom Arena, operat de Fundația Țiriac și construit la inițiativa domnului Ion Țiriac, a fost inaugurat pe data de 7 decembrie 2016, în prezența unor invitați de renume precum Simona Halep, Horia Tecău, Ilie Năstase, Mihai Leu, Mihai Covaliu, Elisabeta Lipă, Andreea Răducan, Violeta Beclea-Szekely, Octavian Belu, Mariana Bitang, Sandra Izbașa, Bogdan Stelea, Marius Copil, Mihnea Costoiu, Bogdan Enoiu, Ambasadorul Canadei în România – Kevin Hamilton și Primarul orașului Otopeni – Silviu Constantin Gheorghe, dar și a circa 150 de elevi din orașul Otopeni.

Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei (FIH). Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

Patinoarul situat pe Strada Drumul Gării Odăi (Otopeni) are o suprafață construită de 4 863 mp, o capacitate de aproximativ 500 de locuri, iar investiția totală în construcția sa s-a ridicat la 3,6 milioane de Euro.

Amplasamentul pune la dispoziția vizitatorilor 4 vestiare pentru echipele de hochei, 6 vestiare individuale pentru patinatori sportivi și un vestiar pentru publicul larg. În plus, beneficiază de o parcare de 70 de locuri, cu spații adaptate inclusiv pentru autocare.

Patinoarul Telekom Arena poate fi accesat în mod gratuit de grupurile organizate de copii și elevi care doresc să practice sporturi pe gheață. Totodată se organizează cursuri gratuite de hochei și patinaj pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani, în intervalul orar 13:00-14:00, în cadrul unei școli dedicate.

Detalii suplimentare despre activitatea patinoarului Telekom Arena puteți obține la numărul de telefon (+40) 786 91 11 11 sau la adresa de e-mail [email protected] 

Pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți legate de patinoarul Telekom Arena, vă invităm pe pagina de Facebook Patinoarul Telekom Arena. 

Inițiativa Fundației Ion Țiriac de a face sporturile pe gheață accesibile celor mici este susținută de: Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman și Skoda.

Proiecte Recente

Selecție hochei Patinoarul Țiriac-Telekom Arena — 20 Mai 2017