În perioada 13 noiembrie 2017 – 4 martie 2018, patinoarul Țiriac-Telekom Arena trece la programul de iarnă!

Astfel, intervalele orare în care ne pot vizita cei interesați să se relaxeze practicând patinajul sunt următoarele:

Miercuri-Vineri: 19:00-20:40

Sâmbătă, Duminică: 11:00-12:40 și 18:00-19:40

Luni, Marți – Închis

În plus, odată cu sosirea Sărbătorilor de Iarnă, în intervalul 22 decembrie 2017 – 14 ianuarie 2017, patinoarul va fi deschis pentru publicul larg și în zilele de Luni și Marti, în intervalul 19:00-20:40.

Excepție fac 25 decembrie 2017, 31 decembrie 2017 și 1 ianuarie 2018, când patinoarul va fi închis.

Pe datele de 30 noiembrie și 1 decembrie 2017, patinoarul va fi deschis în intervalul 19:00-20:40.

Tarifele de acces la patinoar pentru o sesiune, care durează 1 oră și 40 de minute, sunt:

• persoane cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani – 16 lei (TVA inclus)/sesiune;
  • persoane cu vârsta peste 12 ani – 23 lei (TVA inclus)/sesiune.

Închirierea patinelor se face contra unui cost de 10 lei (TVA inclus)/sesiune.

Pentru a facilita accesul la Patinoarul Telekom Arena, Fundația Ion Țiriac pune la dispoziția publicului larg un autocar dedicat care va efectua zilnic curse între zona de nord a Bucureștiului – Telekom Arena (Otopeni) și retur.

Autocarul are o capacitate de 52 de locuri pe scaune, dispune de un branding sugestiv și va circula conform programului de mai jos:

Stația City Tour Charles de Gaulle Stația RATB Casa Presei DN1 Primăria Otopeni Sosire Patinoar Telekom Arena Retur Patinoar-București
Luni-Vineri (inițiere copii) 13:15 13:25 13:40 13:50 15:00
Sâmbătă (public larg) 10:15 10:25 10:40 11:00 12:40
Duminică (public larg) 17:15 17:25 17:40 18:00 19:40

Vă așteptăm cu drag!

Patinoarul Telekom Arena, operat de Fundația Țiriac și construit la inițiativa domnului Ion Țiriac, a fost inaugurat pe data de 7 decembrie 2016, în prezența unor invitați de renume precum Simona Halep, Horia Tecău, Ilie Năstase, Mihai Leu, Mihai Covaliu, Elisabeta Lipă, Andreea Răducan, Violeta Beclea-Szekely, Octavian Belu, Mariana Bitang, Sandra Izbașa, Bogdan Stelea, Marius Copil, Mihnea Costoiu, Bogdan Enoiu, Ambasadorul Canadei în România – Kevin Hamilton și Primarul orașului Otopeni – Silviu Constantin Gheorghe, dar și a circa 150 de elevi din orașul Otopeni.

Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei (FIH). Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

Patinoarul situat pe Strada Drumul Gării Odăi (Otopeni) are o suprafață construită de 4 863 mp, o capacitate de aproximativ 500 de locuri, iar investiția totală în construcția sa s-a ridicat la 3,6 milioane de Euro.

Amplasamentul pune la dispoziția vizitatorilor 4 vestiare pentru echipele de hochei, 6 vestiare individuale pentru patinatori sportivi și un vestiar pentru publicul larg. În plus, beneficiază de o parcare de 70 de locuri, cu spații adaptate inclusiv pentru autocare.

Patinoarul Telekom Arena poate fi accesat în mod gratuit de grupurile organizate de copii și elevi care doresc să practice sporturi pe gheață. Totodată se organizează cursuri gratuite de hochei și patinaj pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani, în intervalul orar 13:00-14:00, în cadrul unei școli dedicate.

Număr telefon contact Telekom Arena: (+40) 786 91 11 11

Inițiativa Fundației Ion Țiriac de a face sporturile pe gheață accesibile celor mici este susținută de: Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman și Skoda.

Proiecte Recente

Selecție hochei Patinoarul Țiriac-Telekom Arena — 20 Mai 2017