În perioada 1 iulie – 1 august 2017, Patinoarul Telekom Arena va fi închis pentru sportivi și publicul larg, din cauza lucrărilor anuale de întreținere a gheții.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

Patinoarul Telekom Arena, operat de Fundația Țiriac și construit la inițiativa domnului Ion Țiriac, a fost inaugurat pe data de 7 decembrie 2016, în prezența unor invitați de renume precum Simona Halep, Horia Tecău, Ilie Năstase, Mihai Leu, Mihai Covaliu, Elisabeta Lipă, Andreea Răducan, Violeta Beclea-Szekely, Octavian Belu, Mariana Bitang, Sandra Izbașa, Bogdan Stelea, Marius Copil, Mihnea Costoiu, Bogdan Enoiu, Ambasadorul Canadei în România – Kevin Hamilton și Primarul orașului Otopeni – Silviu Constantin Gheorghe, dar și a circa 150 de elevi din orașul Otopeni.

Telekom Arena este un proiect unic, singurul patinoar din zona București-Ilfov dezvoltat conform celor mai recente norme olimpice internaționale și în acord cu indicațiile Federației Internaționale de Hochei (FIH). Principalul său scop este încurajarea practicării sportului în rândul copiilor, tinerilor și sprijinirea echipelor sportive în atingerea celor mai înalte performanțe.

Patinoarul situat pe Strada Drumul Gării Odăi (Otopeni) are o suprafață construită de 4 863 mp, o capacitate de aproximativ 500 de locuri, iar investiția totală în construcția sa s-a ridicat la 3,6 milioane de Euro.

Amplasamentul pune la dispoziția vizitatorilor 4 vestiare pentru echipele de hochei, 6 vestiare individuale pentru patinatori sportivi și un vestiar pentru publicul larg. În plus, beneficiază de o parcare de 70 de locuri, cu spații adaptate inclusiv pentru autocare.

Patinoarul Telekom Arena poate fi accesat în mod gratuit de grupurile organizate de copii și elevi care doresc să practice sporturi pe gheață. Totodată se organizează cursuri gratuite de hochei și patinaj pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 8 ani, în intervalul orar 13:00-14:00, în cadrul unei școli dedicate.

Număr telefon contact Telekom Arena: (+40) 786 91 11 11

Inițiativa Fundației Ion Țiriac de a face sporturile pe gheață accesibile celor mici este susținută de: Telekom Romania, Allianz-Țiriac, Dedeman și Skoda.

Proiecte Recente

Selecție hochei Patinoarul Telekom Arena — 20 mai 2017