GymNadia este un proiect rezultat din colaborarea Fundatiilor Ion Tiriac si  Nadia Comaneci, ce imbina activitatea fizica cu distractia pentru dezvoltarea sanatoasa si armonioasa a copiilor in cadrul cursurilor de initiere in gimnastica si sport.

In data de 15 decembrie 2018, in intervalul orar 11.00 – 13.00, GymNadia organizeaza prima selectie pentru cursuri gratuite de initiere in gimnastica si sport. 

Pentru participarea la selectie, va rugam sa aveti in vedere urmatoarele detalii:

  • Varsta participanti: 2 – 5 ani
  • Inscrieri: email [email protected] sau telefonic la 0786.911.111. Descarcati “Acordul de participare“.
  • Data limita inscriere: 13 decembrie 2018
  • Numarul de locuri disponibile: 100
  • Locatie selectie: str. Drumul Garii Odai nr. 7, Otopeni, in incinta Patinoarului Tiriac-Telekom Arena, etaj 1
  • Selectia este impartita in 4 sesiuni cu durata de 30 min pentru grupe de cate 25 de participanti, alcatuite in ordinea inscrierii. Accesul la sesiunile de selectie se va face exclusiv in intervalul orar comunicat la inscriere.
  • Echipament recomandat: imbracaminte lejera, sosete

Va asteptam cu drag!

Despre GymNadia

Gazduita la etajul superior al Pationarului Tiriac-Telekom Arena, sala de initiere in gimnastica si educatie fizica GymNadia este o facilitate sportiva unica din perspectiva infrastructurii si a dotarilor puse la dispozitie cursantilor.

Spatiul este dotat cu echipamente si instrumente la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, destinate pregatirii micilor elevi care participa la cursurile de initiere in gimnastica si educatie fizica.

Dezvoltarea programelor sportive si organizarea sesiunilor de antrenamente din cadrul GymNadia beneficiaza de coordonarea doamnei Lacramioara Moldovan, fost antrenor al lotului olimpic, format sub indrumarea Nadiei Comaneci.

Atat calitatea echipamentelor, cat si cea a antrenamentelor din cadrul GymNadia sunt avizate de catre Fundatia Nadia Comaneci.

Cursurile de initiere in gimnastica se vor desfasura atat in regim de inscriere contra cost, cat si gratuit, cu sprijinul Fundatiei Tiriac.

“Gimnastica reprezinta catalizatorul pentru o noua generatie sanatoasa. Am dezvoltat acest loc, in care copiii se bucura de activitatea fizica. Distractia sta la baza celor mai relevante evolutii in lumea celor mici, aceasta este filozofia GymNadia. Copiii vin si isi fac prieteni aici, se distreaza si, fara sa realizeze, pun bazele generale in sport, invata coordonarea. Am incredere ca acest proiect va fi un succes si ca vom deschide impreuna apetitul micutilor pentru gimnastica. Spiritul sportiv se regaseste nativ in fiecare copil.”, Nadia Comaneci

Misiunea Fundatiei Tiriac este aceea de a contribui la formarea tinerilor in spiritul valorilor si principiilor de viata sanatoasa. Sala de initiere in gimnastica si educatie fizica GymNadia creeaza o baza materiala importanta pentru dezvoltarea armonioasa a viitoarelor generatii prin practicarea sportului inca de la o varsta frageda. Este un proiect cu atat mai valoros cu cat beneficiaza de implicarea Nadiei Comaneci, cea mai buna gimnasta a Romaniei si cea mai cunoscuta din toate timpurile.”, Ion Tiriac

 

Date de contact

Adresa: str. Drumul Garii Odai nr. 7, Otopeni, Jud. Ilfov

Telefon: 0786 911 111

email: [email protected]

Facebook: www.facebook.com/GymNadiaRo