Echipa de hochei Skoda de categorie U6 participa la prima sa competitie externa de juniori, in Ungaria

Dupa experienta competitiilor externe sustinute la inceputul lunii septembrie de catre echipele de hochei juniori la categoriile de varsta U8 si U10 antrenate de Fundatia Tiriac, este randul micutilor sportivi din echipa U6 Skoda sa isi demonstreze potentialul de a obtine performanta in cadrul unei serii de meciuri amicale, ce vor avea loc in acest weekend in Ungaria, la cluburile din Budapesta si Gyor.

”Ne bucuram sa le oferim tinerilor nostri hocheisti posibilitatea de a se intalni cu alte echipe de juniori de nivel european inca de la o varsta atat de frageda. Cu siguranta, va fi o experienta formatoare, care ii va ajuta sa inregistreze progrese majore in sportul pe gheata. Doresc sa le adresez multumiri partenerilor nostri de la Skoda, cu sprijinul carora aceasta experienta este posibila”, a precizat domnul Eduard Pana, Director Sportiv al Fundatiei Tiriac.

Delegatia Fundatiei Tiriac este formata din paisprezece sportivi juniori, ce alcatuiesc echipa de hochei Skoda la categoria de varsta U6. Meciurile amicale pe care le vor sustine sunt programate in 10 noiembrie, la Gyor si in 11 noiembrie, la Budapesta.

Pregatirea sportiva a copiilor este asigurata de catre antrenorii Fundatiei Tiriac, in cadrul programului derulat la patinoarul Tiriac – Telekom Arena.