Fundația Ion Țiriac pune la dispoziția grupurilor organizate de copii din București și județul Ilfov un autocar Mercedes Benz Tourismo RHD, cu o capacitate de 48 de locuri, în scopul facilitării desfășurării activităților sportive sau a altor acțiuni în beneficiul celor mici.

Începând cu luna aprilie 2016, alături de galeria Țiriac Collection, care reunește constant peste 150 de modele de vehicule și motocicle aparținând domnului Ion Țiriac, a fost demarat un proiect educațional gratuit adresat copiilor din București și Ilfov. În cadrul acestuia, cei mici au putut vizita în grupuri organizate colecția de mașini și motociclete și afla, cu această ocazie, informații inedite despre istoria autovehiculelor expuse. Transportul a fost asigurat, tot cu titlul gratuit, cu ajutorul autocarului Mercedes Benz Tourismo RHD.

Fundația Ion Țiriac încurajează activitățile educaționale și sportive în vederea dezvoltării psihice și fizice armonioase a copiilor și tinerilor.