Patinoarul Tiriac-Telekom Arena se redeschide, reluand antrenamentele pentru cluburile de hochei si cele de patinaj artistic

Patinoarul Tiriac-Telekom Arena s-a redeschis din data de 25 iunie, cu respectarea stricta a reglementarilor impuse de autoritati privind activitatile in bazele sportive. Prin urmare, incepand de azi au fost reluate antrenamentele pentru cluburile de hochei, inclusiv cele ale echipelor sustinute de Fundatia Tiriac cu sprijinul sponsorilor Telekom, Allianz-Tiriac, Dedeman, Skoda si Simona Halep.

De asemenea, incepand de luni, 29 iunie, cluburile de patinaj artistic isi vor relua antrenamentele de performanta in cadrul Patinoarului Tiriac-Telekom Arena. Tot de luni se vor organiza si cursurile de initiere in patinaj pentru copii.

Printre primii care si-au reinceput pregatirea fizica in cadrul patinoarului au fost jucatorii din echipele de hochei sustinute de Fundatia Tiriac.

”Am reluat astazi antrenamentele, spre bucuria copiilor care erau entuziasmati si nerabadatori sa revina la patinoar. Jucatorii au demonstrat, ca de fiecare data, motivatie, si dorinta de a invata lucruri noi. Ne asteapta o perioada intensa, cu multe antrenamente si lectii noi”, a declarat Eduard Pana, Director Sportiv al Patinoarului Tiriac – Telekom Arena.

Mentionam ca toate activitatile sportive vor fi organizate in conformitate cu reglementarile in vigoare adoptate de autoritati privind masurile de preventie COVID-19 si cu mentinerea distantei fizice de minimum 2 m intre oricare doua persoane si asigurarea unui spatiu de minimum 7 mp/persoana.

Pentru detalii suplimentare despre antrenamentele sustinute la Patinoarul Tiriac-Telekom Arena, cat si pentru programari, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail [email protected] sau la numarul 0786 911 111.